Onderhoud

Autobedrijf van Ramshorst  is de ideale partner voor het onderhouden en repareren van uw Renault. Het Renault dealer netwerk beschikt over alle middelen en knowhow om uw auto in perfecte staat te houden en te krijgen.

Autobedrijf van Ramshorst garandeert u:

  • Het gebruik van originele Renault-onderdelen.
  • De Renault-garantie van 1 jaar op Renault-onderdelen en arbeidsloon.
  • De knowhow van Renault.
  • Specifieke gereedschappen en uitrusting van Renault.
  • Mobiliteitsoplossingen naargelang de duur van de werkzaamheden.

 

APK

De apk-keuring is in  Europa wettelijk verplicht. Neem contact op met Autobedrijf van Ramshorst voor een afspraak voor de APK van uw Renault, u kunt altijd terecht bij Autobedrijf van Ramshorst die tegen een scherp tarief uw  personenauto of bedrijfswagen keurt.

Onderhoudsbeurt

Voor onderhoud aan uw Renault is natuurlijk alleen het beste goed genoeg. U wilt natuurlijk dat de originele onderdelen die uw Renault tot een Renault maken, worden vervangen door onderdelen die het originele veiligheids-, kwaliteits- en comfortniveau voor 100% garanderen. Bij Autobedrijf van Ramshorst wordt uw auto professioneel onderhouden met uitsluitend originele Renault-onderdelen. De onderhouds- werkzaamheden bieden wij u aan met duidelijke en scherpe all-in pakketprijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

 

Renault-onderhoud in het kort:

Kwaliteit & veiligheid Uitsluitend gebruik van originele Renault-onderdelen die optimaal samengaan met de andere onderdelen van uw Renault en daardoor zorgen voor optimale veiligheid.
Voordelig Altijd scherp geprijsd.
Transparant Vaste All-in prijzen (incl. arbeidsloon, originele Renault-onderdelen, materiaal, milieutoeslagen en btw). Offerte vooraf.
Zekerheid 1 jaar Renault-garantie op onderdelen en arbeidsloon (2 jaar op accu's). Gratis gebruik van WIFI tijdens het wachten.
Respect voor het milieu Renault laat met ECO² zien er alles aan te doen om de gevolgen voor het milieu zoveel mogelijk te beperken.