De Nieuwe Scenic XMOD

6 februari 2013

tl_files/Afbeeldingen Nieuws/2014-Renault-Scenic-XMOD-1.jpg

De Scénic XMod is de perfecte combinatie van de expressieve stijl van de crossover en de harmonie van de MPV. De langverwachte nieuwe telg van de Renault Scénic-familie

Hij voert u nog veel verder mee. Welkom in de wereld van de nieuwe Scénic XMod met zijn nieuwe grille, lichtmetalen wielen, LED-dagrijverlichting, beschermende zijstrips en het Extended Grip-controlesysteem voor meer grip! Stap in! Neem plaats op de nieuwe bestuurdersstoel van de Scénic XMod en voel hoe gemakkelijk de auto zich onder alle omstandigheden laat sturen. Dankzij het Extended Grip-systeem is de wegligging altijd optimaal. Het online-multimediasysteem Renault R-Link met Bose®-geluid is eenvoudig te bedienen: met uw stem of via het touchscreen.

U bent heer en meester van de weg en hebt alle ruimte

tl_files/Afbeeldingen Nieuws/2014-Renault-Scenic-XMOD-9.jpg

Extended Grip-functie: dankzij de draaiknop met 3 standen bent u ook in lastige situaties (modder, zand...) gegarandeerd van een optimale wegligging van uw Scénic Xmod.

TFT-schermen: In één oogopslag een totaaloverzicht over alle nuttige informatie voor de bestuurder om het beste uit uw Scénic Xmod te halen (Hill Start-assist, waarschuwing bij onbedoeld verlaten van de rijstrook, parkeerhulp…)

Renault R-Link, het multimediasysteem met touchscreen: TomTom®-navigatie, internetapplicaties, telefoon, muziekinstallatie: allemaal handige functies die u kunt bedienen door het 7"-scherm aan te raken of er tegen te praten!

tl_files/Afbeeldingen Nieuws/2014-Renault-Scenic-XMOD-15.jpg

Bose® Energy Efficient Series Sound System: deze muziekinstallatie is speciaal ontworpen voor de Scénic Xmod en biedt dankzij de acht luidsprekers, de subwoofer en de digitale versterker een unieke akoestische ervaring die een live-uitvoering bijna evenaart.

Energy-motoren: voor de Scénic XMod hebt u de keuze uit 4 Energy-motoren, die hoogwaardige technologie combineren met rijgenot, een laag brandstofverbruik en minder belasting van het milieu. De zakelijke rijder profiteert van slechts 20% bijtelling op de Energy-dieselmotoren.

Officiële lancering van de Scénic Xmod: op 5 maart 2013 tijdens de Autosalon van Genève

tl_files/Afbeeldingen Nieuws/2014-Renault-Scenic-XMOD-8.jpg

Ga terug