De nieuwe veelzijdige Renault Trafic

3 oktober 2014

De nieuwe Renault Trafic is in totaal 51 versies leverbaar, daarnaast is er een uitgebreid pakket aan Renault Services beschikbaar. Renault levert de nieuwe Trafic in drie uitrustingsniveaus, vier dieselmotoren, 2 lengte- en 2 hoogtevarianten en bovendien is de auto leverbaar met een af-fabriek dubbele cabine. De Trafic is zelfs beschikbaar als personenbus (Trafic Passenger) en als platform-cabine voor specifieke opbouw- en ombouwdoeleinden.

Trafic ExterieurLaadruimte Trafic

Krachtige, zuinige motoren
Alle motoren zijn nieuw ontwikkeld en zetten de toon op het gebied van kracht, souplesse en efficiency. De twee dCi-dieselmotoren met enkele turbo leveren vermogens van 90 en 115 pk (66 en 85 kW). De twee dCi Twin Turbo dieselmotoren bieden 120 en 140 pk (88 en 103 kW). Het maximumkoppel varieert van 260 tot 340 Nm. Desondanks verbruikt de dCi Twin Turbo-dieselmotor slechts 5,9 l/100 km, met een CO2-uitstoot van 155 g/km (volgens NEDC). Daarmee laat de Trafic de beste waarden in zijn segment noteren.

Standaarduitrusting
De nieuwe Renault Trafic is uiterst compleet. Standaard zijn onder meer de 180 graden openslaande achterdeuren, een schuifdeur aan de rechterzijde, een bijrijdersbank en bevestigingspunten in de laadvloer. Verder zijn ook centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ramen in de voorportieren, een in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel, een 12-voltaansluiting, audiovoorbereiding en allerlei handige bergvakken standaard. Elke Renault Trafic is bovendien voorzien van ESC (Electronic Stability Control) in combinatie met Hill Start Assist en Extended Grip. Voor elke Renault Trafic is bovendien een zeer uitgebreide reeks opties en optiepakketten beschikbaar, waarmee de bedrijfswagen geheel op maat kan worden geconfigureerd. Ook voor wat betreft uitstraling en transportmogelijkheden heeft Renault talloze accessoires ontwikkeld.

Interieur TraficRadio Trafic

Renault PRO+
Ook op het gebied van service weet Renault wat er wordt gevraagd. Daarom telt Nederland 21 Renault PRO+ Centers, die zijn gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van bedrijfswagens. Ze bieden ruime openingstijden, vervangend vervoer op maat en een haal- en brengservice. Voor optimale zekerheid is de Renault Trafic leverbaar met een uitgebreid pakket aanvullende Renault Services, zoals verlengde garantie, onderhoudscontracten, My Renault+, Renault Routeservice+ en mogelijkheden voor financiering.

Aantrekkelijke leaseprijzen
De nieuwe Renault Trafic is te bestellen voor prijzen vanaf € 16.990,-. Lease is mogelijk vanaf € 339,- per maand (72 maanden, 20.000 km). Alle prijzen zijn exclusief BTW/BPM.

De nieuwe Renault Trafic staat nu in de showroom. Komt u langs voor een veelzijdige en complete bedrijfswagen. Maakt u nu een afspraak met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de nieuwe Renault Trafic!

Ga terug